Παρακάτω αναφέρονται κάποιες από τις δραστηριότητες της Αληθινής εν Θεώ Ζωής
BETH MYRIAM

Το 1998, ένα όραμα ενέπνευσε τη Βασούλα να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα παροχής φαγητού σε φτωχούς ανθρώπους. Από τότε μέχρι σήμερα, σε πολλές χώρες του κόσμου έχουν ανοίξει Beth Myriams (σπίτια της Μαρίας), όπου παρέχεται δωρεάν τροφή, ρουχισμός και ιατρική περίθαλψη. Στην Αθήνα, το Beth Myriam γίνεται ως εξής: μία φορά το μήνα, συγκεντρώνονται οι εθελοντές στο Σκλαβενίτη επί της οδού Αχαρνών στη Νέα Χαλκηδόνα και έχοντας τις παραγγελίες από 32 οικογένειες, προμηθεύονται τα αγαθά. Τα χρήματα έχουν ήδη συγκεντρωθεί, οπότε εκείνη την στιγμή, χρειάζονται άτομα να βοηθήσουν με τα καρότσια. Οποιος θα ήθελε να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με την κα Βεργίδου στο 210-8225874 ή με την Κάντυ στο 6944-449796. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη!

ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

Η ομάδα προσευχής αποτελείται από ανθρώπους που διαβάζουν τα μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής. Ο Ιησούς είπε: «όπου είναι συναγμένοι δυο ή τρεις στο όνομά μου, εκεί είμαι κι εγώ ανάμεσά τους». Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε σε Ομάδες Προσευχής για να ακολουθούμε τις διδαχές που μας έχουν δοθεί από το Άγιο Πνεύμα, και να ζούμε όπως η Οικογένεια του Θεού. Όπως σε όλες τις οικογένειες, έτσι και εδώ, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον, για να αυξάνεται η πίστη μας. Η Βασούλα λέει ότι ο κύριος λόγος ύπαρξης των ομάδων προσευχών της ΑεΘΖ είναι για να προσευχόμαστε για την ενότητα των εκκλησιών.

Ομάδες προσευχής υπάρχουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Για πληροφορίες: greece@tlig.org

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
Ο Ιησούς μας ζητάει να γίνουμε η ηχώ του και από χώρα σε χώρα αφήνει να φυσήξει το Πνεύμα Του. (όλο το μύνημα: εδώ)
Τα Μηνύματα προορίζονται για τον επαν-ευαγγελισμό μιας γενεάς που έχει γοητευθεί από τον ορθολογισμό της εποχής και έχει αποστατήσει από την Πίστη. Και αφού αυτή η ορθολογιστική νοοτροπία εξαπλώνεται τώρα σε όλο τον κόσμο, τα Μηνύματα είναι μια  μέθοδος ευαγγελισμού για όσους δεν έχουν ακόμη δεχτεί το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού. π. Gregory  (όλη η ομιλία: εδώ)
Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει στο: greece@tlig.org ή στο 6989-059345.